Bañó guanya les eleccions al comitè executiu del Grup d'Advocats Jove

La victòria ha estat clara amb 20 vots contra 8

La Torre
06 d'octubre del 2013
Ja hi ha comitè executiu al Grup d'Advocats Joves (GAJ) de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Terrassa. La candidatura guanyadora ha estat l'encapçalada per Joan Francesc Bañó, de la que forma part Elisabet Planas, col·laboradora de La Torre. La victòria ha estat clara per 20 vots contra 8.

Una de les fites és fer conèixer el GAJ entre tots els joves advocats. "El fet d'estar inactiu durant temps i la falta d'informació ha motivat que molta no sàpiguen què fem i, sovint, ni que existim. A la resta de col·legis, a seva presència és notòria. En canvi, a Terrassa es coneix poc o gens. Qui coneix què és el GAJ és perquè ha tingut contacte amb altres col·legis o bé perquè ha cursat durant els últims anys l'Escola de Pràctica Jurídica que imparteix el Col·legi de Terrassa", diuen des de la candidatura triomfadora.

"Una vegada se'ns conegui el que seria més interessant seria que el màxim d'advocats joves s'inscriguin per fer pinya".

La primera cita important del GAJ de Terrassa, juntament amb la de la resta d'altres grups d'advocats joves dels Col·legis d'Advocats de Catalunya, són les eleccions a la presidència del JAC, els Joves Advocats de Catalunya, que tindrà lloc el proper 19 d'octubre a Granollers. El GAJ Terrassa ha de decidir al llarg d'aquests dies a qui donarà el seu vot si es presenta més d'una candidatura.

"Actualment les eleccions al JAC són de vital importància degut al moment que travessa la Justícia de l'Estat, de grans canvis, de supressió de col·legis professionals, de centralització de la justícia a capitals de província, etc. Es tracta de votar no un candidat, sinó un model, un sistema", reblen des del grup guanyador.