Els advocats joves de Terrassa reclamen el seu espai al Col·legi

Divendres hi ha eleccions i s'hi presenten dues candidatures

J.M.O.
03 d'octubre del 2013
Divendres es faran al Col·legi d’Advocats de Terrassa les eleccions al comitè Executiu del Grup d’Advocats Joves. Les votacions començaran a la una i s'allargaran fins a les sis de la tarda.

Què és el Grup d’Advocats Joves? Tots els col·legis d’advocats de Catalunya (o pràcticament tots) en tenen. Els lletrats de menys de 40 anys que estiguin col·legiats disposen així d'una plataforma per defensar els seus interessos i procurar per les seves principals preocupacions, així com per fomentar la vida col·legial. A Terrassa fa anys que existeix però té poc recorregut, pocs inscrits i poc pes a la vida de l'entitat, segons fonts consultades per La Torre. A la pàgina web del col·legi d’advocats de Sabadell, el seu joves figuren a l’inici, mentre que a la de Terrassa no surt enlloc cap referència.

Tanmateix, els últims mesos es va rescatar la idea de reviure’l per part d’alguns estudiants de l’Escola de Pràctica Jurídica del col·legi i des d’aleshores que tots els interessats en formar-ne part es mouen per tal de captar i motivar altres advocats joves perquè s’hi sumin, i alhora preparant les eleccions.

Es presenten dues candidatures: una encapçalada per Joan Francesc Bañó Maldonado i l’altra per Víctor Muñoz Casalta. La col·laboradora de La Torre Elisabet Planas opta a secretària en la candidatura de Bañó.

Les candidatures

President: Joan Francesc Bañó Maldonado
Vice President : David Gutiérrez Colominas
Secretari: Elisabet d’Hongria Planas Pons
Tresorer: Beatriz Margarit González
Vocal 1: Antonio Omar Zaragoza Gutiérrez
Vocal 2: Marta Llobet Pérez

 
 
Miembros de la candidatura:
Presidente: Víctor Muñoz
Vice-Presidente: Ángel Canal
Secretaria: Laura Santander
Tesorera: Mireia Camprubí
Vocal 1: Maria Sirvent
Vocal 2: Manel Illán
Vocal 3: Raúl Saavedra