Brasil s'interessa per la deixalleria de Matadepera

La Torre
02 d'octubre del 2013
A la imatge, els representans de LOGA, Logistica Ambiental de Sao Paolo S.A., amb el tècnic d’Obres i Serveis Josep Lao (segon per l’esquerra) i el Regidor d’Obres i Serveis Joan Figueras (extrem dret).
A la imatge, els representans de LOGA, Logistica Ambiental de Sao Paolo S.A., amb el tècnic d’Obres i Serveis Josep Lao (segon per l’esquerra) i el Regidor d’Obres i Serveis Joan Figueras (extrem dret). | A.M.
Els representans de LOGA, amb el tècnic d’Obres i Serveis Josep Lao i el regidor d’Obres i Serveis Joan Figueras. Foto: A.M.

Diversos representats de l’empresa brasilera LOGA, Logistica Ambiental de Sao Paolo S.A. han visitat recentment la Deixalleria de Matadepera com a municipi de referència quant a la implantació de la recollida d’escombraries porta a porta. Concretament, es tractava de Ricardo Salles, director-president de l’empresa; Urias Rodrigues Soares, coordinador; i Edson José Stec, director d’operacions, que van quedar gratament sorpresos de la feina que es realitza al nostre municipi, felicitant als seus responsables.

L’empresa, fundada al 2004, s’ocupa de la recollida de de la brossa de 5 milions d’habitants en l’entorn urbà de la ciutat de Sao Paolo. Disposen de 55 deixalleries i estan implementant la recollida porta a porta per determinades fraccions. Cal recordar que el sistema de gestió i control utilitzat a la Deixalleria de Matadepera és subministrat per l'empresa TNL Equipamients Ambientals, especialitzada en la implantació de solucions tecnològiques mediambientals i ubicada a Sabadell.