Ocultas intenciones presenta el seu primer single, 'Corazón coraza'

Lluïsa Tarrida
02 d'octubre del 2013
"Sigo Apostando" és el títol del primer cd d'Ocultas Intenciones, realitzat als estudis Vapor Studio de Sabadell. El grup egarenc ha pogut editar el seu primer treball discrogràfic sota la producció de Valentí Adell i l'assistència tècnica de Josep Tvrdy. Està previst que el disc surti a la venda durant el proper mes de novembre.

"Corazón Coraza" és la cançó seleccionada com a primer avançament de l'àlbum, que està obtenint una molt bona resposta a les xarxes socials. Fins i tot han fet el salt internacional i Ocultas Intenciones està sonant a les principals emissores de ràdio de Mèxic, Argentina o Uruguai. El primer videoclip està gravat durant les sessions de gravació al Vapor Studio. La cançó és una adaptació d'un dels poemes més representatius de Mario Benedetti.

El disc recull 11 cançons, les quals expliquen diverses històries urbanes amb la idea que qualsevol persona es pugui sentir identificat amb les seves lletres. "Aquest és el disc que volíem fer, amb un so de rock directe i sense artificis. Estem molt contents amb el resultat" ha explicat Sergio Marin, un dels components d'aquesta banda egarenca.