El primer curt de Pau Carbó va al Festival de Sitges

El matadeperenc presenta "Detuned" que compta amb les interpretacions de Pere Arquillué, Tamara Quiogue i Nico Ondo

La Torre
26 de setembre del 2013
La pre-estrena de 'Detuned' tindrà lloc aquest dissabte al Cinema Catalunya
La pre-estrena de 'Detuned' tindrà lloc aquest dissabte al Cinema Catalunya
La pre-estrena de 'Detuned' tindrà lloc aquest dissabte al Cinema Catalunya

Pau Carbó, el regidor de Solidaritat Catalana a l'Ajuntament de Matadepera, però també conegut per regentar el popular Cal Madu del carrer Sant Joan, estrenarà aquest mes d’octubre el seu primer curt al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges.

Titulat originàriament "Vacuum Volume", el projecte ha acabat anomenant-se finalment "Detuned" ("Desintonitzat"), i tracta la història d’Àlex, un home que queda atrapat pel poder letal d’una xarxa de televisors i altres aparells desintonitzats. "Detuned" compta amb les interpretacions de Pere Arquillué, Tamara Quiogue i Nico Ondo, i un guió del propi Carbó adaptat per Manu Díez, responsable dels exitosos films de terror "Rec 2" i "Rec 3" de Jaume Balagueró.

El film es va rodar a Matadepera el juny de 2012 finançat pel propi director, i es pre-estrenarà el 28 de setembre a 1/4 de 8 al Cinema Catalunya de Terrassa. L’estrena oficial, el dissabte 13 d'octubre a les set de la tarda a l’espai l’Escorxador del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges. Carbó no és nou en el món audiovisual. Ha treballat dotze anys en cinema, publicitat, televisió i audiovisual en general. Aquesta és la seva primera experiència darrere les càmeres.