Picabaralla entre govern i oposició per l'ofrena floral

ICV, UMdC i PSC de Viladecavalls es desmarquen de l'acte oficial

Nació Digital
13 de setembre del 2013
En reconeixement a tot el treball realitzat per l’ANC i especialment per la seva contribució i capacitat de mobilització del poble català, el Consistori de Viladecavalls va cedir el protagonisme a l’Assemblea Nacional Catalana en el ja tradicional discurs que acompanya la hissada de bandera de la Plaça de la Masia de Can Turu de Viladecavalls en la Diada de l'Onze de Setembre.
 
Aquest acte, que obria el programa, va patir un retard en la seva hora d’inici prevista per tres quarts de noi i va començar a un quart i cinc de deu. L'Ajuntament ho atribueix a problemes d’última hora amb la persona encarregada de fer el discurs per part de l’ANC. La resta dels actes van patir una demora considerable, entre elles, l’ofrena floral al Coronel Francesc Busquets i Mitjans, prevista per a les deu de la nit.
 
Des del Consistori es diu: "Malauradament, alguns partits de l’oposició (ICV, UMdC i PSC), no van ser tolerants amb aquest retard ocasionat per causes alienes a l’organització tot i l'esforç de consens i les facilitats que va donar l'actual equip govern per tal de trobar una solució a aquesta incidència. Finalment, ICV, UMdC i PSC van optar per realitzar l'ofrena floral de forma aïllada a la resta de partits i entitats del poble".
 
"L’Ajuntament de Viladecavalls, vol recalcar una vegada més, que el retard va ser produït per factors aliens a l’Organització, i lamenta la manca de diàleg i voluntat de consens per part d’alguns membres de l’oposició".