El cadet Daniel Ratera, tercer en el I Triatló de Sant Pol

Va aturar el crono en 1h18’19” en una cursa que va dominar Roger Acin

03 de setembre del 2013
El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Daniel Ratera va obtenir la tercera plaça en categoria cadet en el I Triatló de Sant Pol de Mar que va disputar-se ahir. La prova, de modalitat esprint, va constar de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres de cursa a peu.

Ratera va aturar el crono en 1h18’19” en una cursa que va dominar Roger Acin (CE Mediterrani), guanyador amb 1h15’55”, per davant de Raúl López (CN Mataró), segon amb 1h16’38”. En categoria absoluta, el triomf en l’apartat masculí va correspondre a Iñaki Baldellou (Fasttriatlón Club), amb una marca d’1h01’51”, mentre que, en l’apartat femení, Laura Gómez (Triatlón Ferrol) va vèncer amb 1h11’39”.

El CN Terrassa Cicles Morenito va comptar amb tres participants més en aquesta prova, Xavier Santiago, que va finalitzar en el lloc 97 amb 1h18’39”, Carlos Diana, que va concloure en la posició 225 amb 1h27’04”, i Ivor Urdiales, que va acabar en la plaça 370 amb 1h48’06” en el seu debut en una triatló.