Carles Santos i Rossy de Palma compartiran escenari a Terrassa

El Festival TNT 2013 escalfa motors per celebrar l'11a edició

La Torre
31 d'agost del 2013
Carles Santos i Rossy de Palma
Carles Santos i Rossy de Palma | CAET
Carles Santos i Rossy de Palma Foto: CAET

El proper 3 d’octubre s’inaugura el Festival TNT Terrassa Noves Tendències 2013 amb una programació que no deixarà indiferent ni el gran públic ni els professionals que visitaran Terrassa fins el 6 d’octubre.

Entre els espectacles que la direcció artística ha programat per aquesta onzena edició del Festival destaca la sorprenent proposta Carles Santos i Rossy de Palma, Rossy de Palma i Carles Santos. Un espectacle que s’estrenarà en el marc del TNT i en què el premiat i prestigiós compositor i la polifacètica artista han decidit compartir escenari per primer cop i embarcar-se dins d’un procés creatiu basat en una metodologia d’improvisacions per crear una peça on la música i l’acció performativa cobren màxima rellevància.

Poc ha transcendit sobre el contingut de l’espectacle per voluntat expressa dels seus dos grans protagonistes. El que sí sabem, però, és que Santos i de Palma s’han trobat uns dies al municipi murcià de Beniaján per dur a terme una residència que els ha vist treballar junts per primer cop, i a on s’ha gestat l’espectacle que podrem veure a Terrassa en el marc del TNT.

Tant Carles Santos com Rossy de Palma han visitat en anteriors ocasions el Festival TNT. Santos –Premi Nacional de Música 2008- va inaugurar el Festival ara fa dues edicions amb l’espectacle Maquinofòbia pianolera, mentre que Rossy de Palma va presentar juntament amb David Fernández l’espectacle (Des)variaciones Goldberg a la VIIIa edició del Festival. El seu caràcter marcadament transgressor els porta ara a compartir escenari amb una proposta que, de ben segur, no deixarà indiferents als espectadors.

L’espectacle es podrà veure a la Sala Maria Plans de Terrassa el dissabte 5 d’octubre i és una coproducció del Festival TNT/CAET Centre d’arts escèniques de Terrassa i MOM/El Vivero.  

El Festival TNT és un festival dedicat a les noves tendències en les arts escèniques, que recolza i presenta espectacles de nova creació i llenguatges molt diversos. Des del 2010 combina les arts del moviment amb les multidisciplinàries, amb una clara vocació d’arribar a tots els públics. TNT| Terrassa Noves Tendències està organitzar pel CAET-Centre d’arts escèniques de Terrassa i rep el suport de l’Ajuntament de Terrassa, la Generalitat de Catalunya i la Secretaría de Estado de Cultura.