Assaig de la Via Catalana a les 12 del migdia a Matadepera

Fins ara, 1.100 matadeperencs ja s'han apuntat a la jornada històrica de l'11S

La Torre
01 de setembre del 2013
Matadeperencs de l'ANC
Matadeperencs de l'ANC | ANC Matadepera
Matadeperencs de l'ANC Foto: ANC

Coincidint amb el Repic de Campanes de les 12 de migdia, després de l'Ofici Solemne i de Festa Major abans de l'inici de la Cercavila, la delegació de Matadepera de l'Assemblea Nacional Catalana ha organitzat pels carrers del centre un assaig de la Via Catalana del proper 11 de setembre. L'organització demana que els assistents portin la samarreta groga.

D'altra banda, continua la recollida de tiquets i distintius que es fa al Casal de Cultura als horaris següents: 1 de setembre, d’11 a 2 del migdia. I els dies 2, 3 i 4, de 2/4 de 8 fins a les 9 del vespre. L'organització demana que els que van reservar plaça passin a recollir les seves acreditacions el més aviat possible.

La delegació territorial de Matadepera de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ja ha omplert 13 autocars pel proper 11 de setembre i encara hi ha possibilitats de fer-ne algun més si la demanda s'anima. Als vehicles de gran capacitat cal sumar-hi els vilatans que es desplaçaran en cotxes particulars, una xifra que es desconeix però que de ben segur, segons s'apunta, serà alta.

Els trams adjudicats a ANC Matadepera (615-616-617) se situen a Sant Julià de Ramis (Gironès), i de moment hi ha un total de 1100 persones apuntades. Els responsables de l'assemblea esperen omplir els tres. Els 2 primers ja són a la butxaca, i ara es treballa per assolir el nou repte. En cas de fer ple es desviaria a la ciutadania cap a l'Ebre, la zona ara per ara més difícil de cobrir.

A més, l'ANC Matadepera cerca una persona i un acompanyant que s'encarreguin de fotografiar els participants en el tram 617. Els altres dos trams disposen de fotògraf. I també es demana gent que vulgui enregistrar la diada des del moment que es puja als autobusos.