Doblet de Pau Vilanova a la Lliga Catalana de Pista

El ciclista del Morenito sentencia la competició

La Torre
26 de juliol del 2013
Pau Vilanova i Jose González
Pau Vilanova i Jose González | C.M.
Pau Vilanova i Jose González en la prova d’escratx Foto: Cicles Morenito

El corredor infantil de Cicles Morenito sentencia la competició amb les dues jornades disputades els dies divuit i vint-i-tres al velòdrom d’Horta en imposar-se ambdós dies en l’òmnium general.

Dijous passat, la jornada finalitzà amb la segona posició de l’eliminació i la tercera de l’escratx de Pau Vilanova el que li permetien sumar la millor posició i obtenir el triomf. L’eliminació va ser disputada amb el corredor lleidatà Joel Joan Pera, a qui va adelantar en la prova d’escratx que va guanyar l’olotí Guillem Garcia per davant del balear Pau Llaneras. El company de Pau Vilanova a Cicles Morenito, Jose González, va quallar també una bona actuació en acabar a la cinquena posició final de dijous. Lamentar en aquesta jornada la caiguda del sots-campió d’Espanya en carretera, Marc Brustenga, qui va haver de retirar-se.

La jornada de dimarts ha acabat amb el triomf absolut de Pau Vilanova en les dues proves d’eliminació i escratx, fet que li permet encarar amb bona perspectiva el campionat de Catalunya de pista que es disputarà dissabte vinent a Tortosa. Per la seva banda, Jose González, ha estat quart en la classificació de dimarts.

En fèmines Judith Domingo (Cicles Morenito) va acabar en tercera posició.

En categoria aleví, Eloi Salas (Cicles Morenito) va classificar en vuitena posició.

En categoria cadet destacar la segona posició de Jordi López (Cicles Morenito) obtinguda en les dues jornades.