Fi de curs per a l'Associació Educativa Can Palet

La Torre
19 de juny del 2013
L'Esplai i el Centre Diari de l'Associació Educativa Can Palet va omplir la setmana passada d'activitats per tancar el curs escolars i encarar les activitats d'estiu. El dijous 13 de juny el grup de petits va finalitzar el curs amb una festa multicultural familiar: aprofitant els diferents orígens dels infants del grup, cada família va aportar quelcom de propi per poder desenvolupar una trobada intercultural en petit format.

El divendres 14, a la plaça del Centre Cívic de Can Palet, el Centre Diari va tancar l'eix conductor de les colònies que s'havien dut a terme el cap de setmana anterior, i els diferents grups van presentar al barri els balls i representacions que duien assajant feia mesos. Al mateix temps, els veïns van poder visitar una exposició fotogràfica commemorant el 5è aniversari d'activitat, i es va finalitzar amb un berenar conjunt. El mateix dia a la nit, el grup de Joves va realitzar un sopar als locals de l'entitat i van acomiadar als companys de 4t d'ESO que, per edat, al proper curs ja no estaran al Centre Diari.

El dissabte, des de l'esplai es va organitzar una gincama pel centre de Terrassa que va durar tot el dia. Els infants van dinar al parc de Sant Jordi i a la tarda van arribar a la Muntanyet de Vallparadís on van berenar amb els seus pares. I, finalment, el diumenge es va organitzar una trobada familiar a Les Fonts, on un petit grup s’hi va desplaçar amb bicicleta. Allí van realitzar un joc conjunt i un partir de futbol que va acabar amb un dinar de germanor.