Irene Rivera guanya el II Open d'Esgrima Ègara

La Torre
07 de juny del 2013
Els membres del Club d'Esgrima Ciutat de Terrassa
Els membres del Club d'Esgrima Ciutat de Terrassa | CECT
Els membres del Club d'Esgrima Ciutat de Terrassa Foto: CECT

Conjuntament amb el Campionat de Catalunya Aleví el dissabte 1 de juny de 2013 es va dur a terme a la seu del Club d'Esgrima Ciutat de Terrassa, l'Escola Pia, el II Open d'Esgrima Ègara. La competició d'oci del Club estava oberta a participants d'altres clubs de Catalunya. Una trentena de tiradors i tiradores van prendre part de la competició en què va regnar l'ambient festiu i social que caracteritza a l'entitat egarenca.

Esportivament es van dur a terme dues rondes de poules mixtes, i posteriorment una fase d'eliminació directa amb vuit finalistes. En categoria femenina va destacar Irene Rivera que amb una esgrima basada en les parades i respostes es va imposar a totes les seves rivals fins a consagrar-se campiona. En tercera posició també del club egarenc van quedar  Marina Borrego i Carmina Rodellar. Maria Led, Paqui Sánchez i Berta Peris també van aconseguir entrar en la gran final de vuit.

En categoria masculina els tiradors del club terrassenc no van tenir tanta fortuna, però van aconseguir posar a 4 finalistes entre els 8 millors. Nicolás de Echaniz i Gonzalo Rodríguez van caure en la primera eliminatòria contra Christoph Le Miller i Ricard Romaní que van ser els que posteriorment van disputar la final. Jordi Llibre i Jaume Amorós van passar a semifinals, però els barcelonins es van imposar un altre cop als de Terrassa. La lúdica jornada va concloure amb un pica-pica en el qual el Club va liurar una samarreta a tots els participants.