La Torre
07 de juny del 2013
Ratera s'ha endut la Lliga Catalana
Ratera s'ha endut la Lliga Catalana | CNT
El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Daniel Ratera va obtenir la vuitena plaça en categoria cadet en el XIII Triatló Ciutat de Mataró que va disputar-se diumenge passat. La prova, de modalitat esprint, va constar de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres de cursa a peu.

Ratera va aturar el crono en 1h10’10” en una cursa que va dominar Ernest López (CN Olot), guanyador amb 1h03’40”. En categoria absoluta, el triomf en l’apartat masculí va correspondre a Jordi Garcia (Fasttriatlón Club), amb una marca de 54’51”, mentre que, en l’apartat femení, Sara Loehr, també del Fasttriatlón Club, va vèncer amb 1h04’43”.

El CN Terrassa Cicles Morenito va comptar amb dos participants més en aquesta prova, Toni Ferré, que va finalitzar en el lloc 272 amb 1h14’45”, i Jordi Maymó, que va concloure en la posició 385 amb 1h19’38”.