El Vaca-pooling busca patrocinadors

Lluïsa Tarrida
07 de maig del 2013
Logo de Vaca-pooling
Logo de Vaca-pooling
Fa uns mesos, La Torre explicava una iniciativa sorgida per un grup d'estudiants vacarissencs sota el nom de Vaca-pooling, un projecte que pretenia reduir costos i millorar el medi ambient a través de posar en contacte usuaris del transport privat per tal que compartissin cotxe.

Aquests tres joves d'arquitectura manifesten que per poder acabar d'implantar el seu sistema personalitzat necessiten una petita empenta. Per això, s'han decidit presentar al concurs de telefònica per a joves amb idees, el Think Big Jóvenes, amb l'objectiu de donar a conèixer el seu projecte i trobar patrocinadors i empreses que els ajudin.

Per ara, han fet el primer pas, que és inscriure's. Si la idea agrada i és seleccionada passarà a formar part d'un gran esdeveniment que Telefónica prepara de cara el març de l'any 2014. I si tot acaba funcionant, aquests tres joves vacarissencs tindran l'ocasió de participar en un dels tallers formatius presencials i rebran un xec per començar la seva activitat de forma professional.