Versos il·lustrats amb vocació solidària

Tanit Amorós busca aportacions per un llibre de poesia gràfica a benefici de Prodis

Redacció
28 d'abril del 2013
Tanit Amorós presenta el projecte del llibre "Intuició poètica" amb vocació solidària: el 30% dels beneficis obtinguts es destinaran a Prodis. La lletra i la imatge es mesclen per oferir una poesa nova, dinàmica i lliure. Són poemes gràfics inspirats en els cal·ligrames antics.

El llibre està ple de contrastos: una pàgina amb disseny i l'altra amb il·lustració per fer respirar l'autor i que gaudeixi tant dels versos com de la imatge. La il·lustració de la portada a càrrec de Conrad Roset.

El projecte està penjat a: http://www.verkami.com/projects/5143-intuicio-poetica
Les aportacions (a partir de 5 euros) serviran per col·laborar amb la cultura i amb el benestar de les persones amb discapacitat, malaltia mental i paràlisi cerebral.

La resta de diners, aniran destinats a la producció del llibre, la distribució, l'ISBN, les recompenses i començar un fons per a pròximes edicions i projectes sempre solidaris.

Cada setmana es podrà veure com avança el projecte a través de les fotos. Nous versos, nous dissenys, nous dibuixos. El llibre surtirà el 3 de juny. De moment ha recaptat 1374 euros dels 1.800 que s'esperen recollir.