Can Palet organitza un concurs digital pel 23 d'abril

S'ha de penjar una fotografia al Twitter, Facebook o Instagram; els guanyadors s'enduran un llibre

Redacció
22 d'abril del 2013

L'Associació Educativa Can Palet ha preparat per aquest Sant Jordi un seguit d'activitats per potenciar la jornada festiva, entre les quals hi ha un concurs a les xarxes socials.

Durant la diada, des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre, hi haurà tres parades diferents al centre de la ciutat on es vendran roses i llibres. L'esplai estarà ubicat al carrer Cremat cantonada amb el carrer Joan Coromines, els Joves de l'esplai a la Rambla d'Egara 138 (davant del Pull&Bear), i el centre Diari a la plaça Vella cantonada amb el carrer Major.
 
Per donar a conèixer la ubicació de les parades, l'entitat ha organitzat un concurs a Facebook que consisteix en compartir una imatge al perfil per accedir a guanyar una rosa el dia de Sant Jordi.

El mateix dimarts a la tarda, en horari de Centre Diari, els infants i adolescents presentaran les diferents representacions de contes que des de fa ja alguns dies estan preparant, ja sigui en format de vídeo, ombres xineses, etc.

I per potenciar la diada a les xarxes socials en el context de la ciutat de Terrassa l'Associació Educativa Can Palet durà a terme un altre concurs. Consistirà en penjar una fotografia, amb la temàtica de Sant Jordi, a la pàgina de Can Palet al Facebook i/o al Twitter o Instagram amb l'etiqueta #SantJordiTRS. Els guanyadors podran escollir un llibre.