Jordi Amat, nou vicepresident de la Cambra de Terrassa

La Torre
25 de febrer del 2013
Acte de renovació dels càrrecs directius
Acte de renovació dels càrrecs directius
Acte de renovació dels comitè directiu

Els empresaris del Ple de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa han escollit els nous vocals del Comitè Executiu que cobreixen les vacants que durant els darrers mesos s'havien produït per part d'alguns directius que havien deixat el càrrec per diferents motius. Aquest procés s'ha dut a terme durant la reunió del Ple celebrada el 18 de febrer de 2013.

En el marc de tot aquest procés, s'ha procedit també a actualitzar els càrrecs dins del Comitè Executiu, després de la vacant en la vicepresidència que havia ocupat Faust San José fins a l'any 2012. En aquest sentit, Jordi Amat (Embamat EU, SL), que ocupava la vicepresidència segona passa a ocupar la vicepresidència primera, i Carles Pons (Circutor SA), fins ara vocal, passa a ocupar la vicepresidència segona.

La resta de càrrecs no ofereixen canvis. Pel que fa a les vocalies, els vocals del Ple Ferran Cusidó Codina (Lamp SA), Ramón Flo Besora (Unnim Banc) i Isidre Raventós Juan (Bansabadell Renting, SL) han estat nomenats vocals del Comitè Executiu de la institució. Els nous representants ocupen les vacants que van deixar en el seu moment Faust San José (Arcadie España, SL), Rafael Villegas (Bansabadell Renting, SL) i Enrique Lizaso (Unnim Banc).

Així, el comitè executiu actual queda composat de la forma següent:

President:     Marià Galí i Segués
Vicepresident primer:     Jordi Amat i Sala
Vicepresident segon:     Carles Pons i González
Vicepresident tercer:     Josep Abad i Pous
Tresorera:     Maria Vilardell i Borràs
Vocal:     David Chaler i Corbella
Vocal:     Ferran Cusidó i Codina
Vocal:     Josep Daví i Casas
Vocal:     Ramon Flo i Besora
Vocal:     Pere Masachs i Biarnés
Vocal:     Isidre Raventós i Juan
Vocal:     Gemma Sanz i Sansa

Unanimitat absoluta
La coincidència poc habitual de concórrer tres vacants dins del Comitè Executiu de la Cambra ha motivat la convocatòria d’un procés de votació interna entre els representats de tot el Ple i que s’ha desenvolupat de forma transparent i participativa d’acord amb  les directrius de l'òrgan tutelar de les Cambres i la pròpia Llei de Cambres.

Destaca la unanimitat en l'elecció i nomenament dels nous membres del Comitè Executiu i dels nous càrrecs que "fa evident el suport explícit a la proposta formulada, constituint un equip de gestió que tendeix a afavorir la incorporació i la participació activa de nous directius amb visions més actuals i modernes", expliquen des de la Cambra.

Per als empresaris del Ple de la Cambra, aquesta circumstància contribueix de "forma positiva" al desenvolupament de l’activitat i als projectes impulsats per l’òrgan de govern executiu de la institució amb noves aportacions, propostes i perspectives més enriquidores.