C’s Terrassa dóna suport a l'Escola Can Montllor de Terrassa

Cárdenas: "No es pot seguir mantenint en els pressupostos de la Generalitat estructures innecessàries mentre es tanquen escoles públiques a Catalunya"

La Torre
22 de febrer del 2013
Juan Jiménez Cárdenas, a l'esquerra en la seva presentació oficial
Juan Jiménez Cárdenas, a l'esquerra en la seva presentació oficial | La Torre
Nova junta executiva de cara a les municipals de 2015 Foto: C's

Ciutadans Terrassa s'ha reunit amb la Presidenta de l’AMPA de l'Escola Can Montllor, Patricia López. En la trobada, Juan Jiménez Cárdenas, candidat a l'alcaldia, i Javier González, representant de l'executiva, li han donat suport, "renovant el seu compromís adquirit amb ells quan, fa un any, Ciutadans ja va realitzar una consulta al Parlament de Catalunya sobre la situació del centre de Terrassa i va col·laborar en la recollida de signatures perquè es dugués a terme la construcció de l'Escola que tan necessària és per Terrassa".

Segons Juan Jiménez Cárdenas: "Hem de defensar l'educació pública com a pilar de la nostra societat i no podem permetre que la Consellera Rigau actuï amb una insensibilitat social que li permet tancar centres en lloc de construir-los. Permetent que hi hagi estudiants en barracons durant anys per després deixar-los sense escola".

"Continuarem treballant per a que no es dugui a terme el tancament definitiu de l'Escola Can Montllor i convidem als representants municipals de Convergència a defensar en el Parlament el mateix que defensen a Terrassa”.