El Terrassa FC perd contra l'Europa i mira cap avall

Els egarencs cauen per 2 a 0 i gairebé sense presència ofensiva al Nou Sardenya

20 de gener del 2013
L'àrbitre assenyala el penal comès per Barriendos que va fer possible el segon gol. | Albert Prieto
El Terrassa FC ha tornat a perdre. Foto: Arxiu La Torre

El Terrassa Futbol Club ha començat amb mal peu la segona volta de la lliga. Al camp de l'Europa, on cap visitant ha guanyat aquesta temporada, l'equip de Miki Carrillo ha perdut per 2 a 0. El conjunt egarenc, immers en una dinàmica negativa, haurà de vigilar per no caure a la zona baixa: la zona de descens pot quedar avui a només sis punts.

El matx al Nou Sardenya ha tingut un domini escapulat des del començament. En el primer quart d'hora hi ha hagut dues ocasions de gol, una per a cada equip. Primer Jordi Roca per al Terrassa i tot seguit Valderas per als locals, ambdues sense èxit. Des d'aquell moment, en el minut 8, el Terrassa s'ha dissipat en atac, i no ha creat cap més jugada de veritable perill.

Un joc molt ensopit i sense emoció ha caracteritzat la primera part. El Terrassa ha resistit bé els intents de l'Europa, que mitjançant Guzmán i Óscar Muñoz han avisat del potencial del conjunt de Gràcia. Amb l'empat inicial a zero s'ha arribat al descans.

En la represa Miki Carrillo ha substituït Barriendos per Alberto García, però el canvi en defensa no ha millorat res. L'Europa ha trobat la recompensa del gol, obra de Diego en el minut 53, després d'una errada en defensa d'Àlex Fernández, que havia perdut l'esfèrica.

Miki Carrillo ha substituït Ramon Suárez i Óscar Céspedes i ha donat entrada a Jordi Vinuesa i Joan Roig. Però sense temps per recompondre el nou sistema més ofensiu, Óscar Muñoz, en el 69, ha marcat el segon gol de l'Europa. Era la sentència, perquè si bé quedaven més de vint minuts per davant, el Terrassa ja feia estona que agonitzava. L'equip egarenc no ha sabut reaccionar.