Es reobren els carrers afectats per obres del metro

El vehicles ja circulen amb normalitat per l'avinguda d'Abat Marcet

La Torre
20 de desembre del 2012
Avinguda de l'Abat Marcet reoberta al trànsit
Avinguda de l'Abat Marcet reoberta al trànsit | D.T.S.
Avinguda de l'Abat Marcet reoberta al trànsit Foto: D.T.S.

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha finalitzat les obres a l’entorn de l’avinguda d’Abat Marcet que formen part del perllongament de la línia del Vallès d’FGC a Terrassa. Això ha permès recuperar la configuració original del trànsit de vehicles i vianants de l’avinguda i dels carrers de la Independència, de l’Ancianitat i del Maestrat, així com el recorregut habitual dels autobusos afectats per aquests treballs.
 
Les obres que ara finalitzen, que es van reprendre la passada primavera, han inclòs l’execució de l’estructura d’una sortida d’emergència entre les estacions de Terrassa Estació del Nord i  Terrassa Nacions Unides, i la reurbanització d’aquest àmbit, de prop de 200 metres de longitud. En aquest sentit, s’ha recuperat el tram de vorera afectat per les obres, els carrils d’aparcament que havien quedat anul·lats, s’ha pavimentat la zona afectada i s’ha restablert la senyalització original.

Per tal de garantir la seguretat en cas d’evacuació, s’ha considerat que l’accés de la sortida d’emergència ha d’estar a la vorera millor que a la calçada i, per tant, s’ha ampliat la cantonada nord-oest.