Jaume Amorós, al circuit europeu d'Esgrima sub-23

07 de novembre del 2012
Amorós va formar part de l'expedició catalana al circuit europeu

El passat dissabte 3 de novembre, l'esgrimista terrassenc Jaume Amorós, va aconseguir participar, formant part de l'expedició catalana, a la competició del Circuit Europeu d'Esgrima Sub-23, organitzada per la Confederació Europea d'Esgrima a la ciutat francesa de Colmar.

Amorós va aconseguir superar amb dues victòries la primera ronda de 'poules' en la que ja es van eliminar 20 tiradors. En la segona volta va aconseguir una victòria, però no va ser prou per poder-se classificar, quedant eliminat per tan sols un quants tocats. Va finalitzar la seva participació internacional amb un 107è lloc.

L'esgrima terrassenca forma part del grup d'esportistes becats al CAR de Sant Cugat i apropa així el nostre Club per primera vegada a aquest circuit.