Jordi Llibre, sotscampió del màster d'esgrima de Catalunya

05 de novembre del 2012
Llibre va perdre la final amb Grant Anderton

L'esgrimista terrassenc Jordi Llibre està en ratxa. La bona feina que ha vingut realitzant els darrers anys està fructificant aquest inici de temporada, en què a la medalla de bronze obtinguda la setmana passada a la Lliga Catalana cal sumar-hi ara un nou podi: el segon lloc obtingut al Màster d'esgrima de Catalunya, celebrat dissabte 3 de novembre a Girona.

Llibre va classificar-se per semifinals després d'una volta preliminar o "poule", on es va mesurar amb el barceloní Manel Ferrer per un ajustat marcador de 15 tocats a 13. A la gran final, però, no va poder amb l'experimentat Grant Anderton, caient per un digne 15 a 10.

El Màster d'esgrima de Catalunya és una competició que agrupa un cop a l'any els vuit millors classificats del rànking català de la temporada anterior, tot disputant-se el títol de Màster d'esgrima de Catalunya en un torneig que té com a finalitat aproximar l'esgrima al gran públic, celebrant-se a places, centres comercials, i altres espais concorreguts d'arreu del territori català. Enguany la ciutat de Terrassa acollirà per segona vegada aquest esdeveniment en categoria femenina, que tindrà lloc el proper mes de gener a la plaça Vella.