Jordi Llibre dóna la primera medalla al Club Esgrima Terrassa

El tirador egarenc va assolir un bronze en espasa categoria absoluta

30 d'octubre del 2012
Llibre amb la medalla de bronze aconseguida.

Dissabte dia 20 d'octubre es va celebrar a Barcelona la primera prova de la Lliga Catalana Absoluta d'espasa, competició que va aplegar a Barcelona 85 espasistes en modalitat masculina i 35 femenina.

Com ja va sent habitual, el Club Esgrima Ciutat de Terrassa va presentar una molt bona participació, amb 15 espasistes 10 homes i 5 dones, confirmant-se com un dels clubs catalans més actius. Destaca l'excel·lent resultat obtingut pel tirador Jordi Llibre, qui després de vàries competicions de quedar-se a tocar del podi va assolir en una treballada competició la medalla de bronze.

L'èxit de Llibre té encara més valor ja que és el primer cop, en 8 anys d'història del Club d'Esgrima Ciutat de Terrassa, que s'assoleix un resultat d'aquest nivell a la modalitat més competitiva de l'esgrima catalana, l'espasa masculina absoluta. Igualment, subratllar la dotzena posició de Marina Borrego en modalitat femenina.

La competició va suposar també el debut en categoria absoluta dels joves tiradors German Grifo i Francisco Peñuelas, que tot i la seva edat, només 14 anys, van plantar cara a tiradors consolidats i amb llarga trajectòria, reivindicant-se com les promeses de l'esgrima terrassenca. Van completar la participació del CECT Maria Led, Irene Rivera, Berta Peris, Paqui Sanchez,, Andreu Garcia, Josep Maria Pinyol, Daniel Ayala, David González, Daniel Marco, August Algueró, i Xavier Morera.

Aquesta competició del circuit català d'esgrima obre una temporada en què Terrassa podrà veure les millors espases internacionals el proper mes de febrer gràcies a la Copa del Món Júnior de Floret Masculí.