PxC només dóna menjar als autòctons

El partit reparteix pa i tonyina en una carpa a la Rambla Francesc Macià de Terrassa

La Torre
17 d'octubre del 2012
Josep Anglada
Josep Anglada | PXC
Josep Anglada Foto: PXC

Plataforma per Catalunya ha instal·lat aquest dimecres una carpa informativa a la Rambla Francesc Macià, a l'alçada de la cantonada del carrer Provença de Terrassa. Diversos militants han atès la gent que demanava informació i també s'ha distribuït publicitat a les persones que han anat a visitar les parades del mercat.

En aquest espai, a més de donar informació dels principals valors i prinicipis del projecte de PxC, s'ha obsequiat els autòctons amb barres de pa i llaunes de tonyina. El delegat de Plataforma de Terrassa, Joaquim Rosique, ha fet valer el lema de PxC: 'primer els de casa', i ha manifestat que els aliments s'han de facilitar amb prioritat a la ciutadania autòctona, "que és la que ha fet gran aquest país i acabar amb la discriminació positiva que gaudeixen els immigrants, especialment els il·legals. No és just que hi hagi pares de família que han cotitzat 20 anys i no tinguin ajuts i, a la vegada, hi hagi immigrants il·legals que fa pocs anys que han arribat i passin pel davant".

Joaquim Rosique, que també és delegat de PxC del Vallès Occidental, ha informat que el seu partit iniciarà aquesta setmana a la comarca una recollida d'aliments i roba per ajudar la gent que considera de casa.