Sense Sal guanya el Concurs de Música Jove de Palafolls i Malgrat

Com a premi, el grup terrassenc actuarà a les dues festes majors dels municipis organitzadors

Lluïsa Tarrida
23 d'agost del 2012
576_1345739521sense_sal
576_1345739521sense_sal


Fa tot just uns dies La Torre anunciava que el grup Sense Sal s'havia endut el 34è Concurs de Salitja amb la cançó "Cors de fusta". Aquest estiu, però, encara està sent més prolífic per al conjunt egarenc perquè també han estat proclamats guanyadors de l'edició d'enguany del Concurs de Música Jove organitzat pels ajuntaments de Malgrat i Palafolls.

Aquest certamen es va posar en marxa el passat mes de juny amb l'objectiu de promocionar grups musicals nous o poc coneguts. Tenir temes originals i inèdits, era un dels requisits que des de l'organització es demanava per poder formar-ne part. Sense Sal va actuar en la final que va tenir lloc el passat 10 d'agost al Parc de les Esplanades de Palafolls. Com a premi, els terrassencs actuaran aquest setembre amb motiu de la Festa Major de Palafolls i també el desembre per la Festa Major de Sant Nicolau de Malgrat.

En total van participar en el certamen set grups musicals, i només cinc van passar a la final. Entre aquests, dos de Tordera, SOKRITT i Nasty End, un de Santa Susanna, els Lapsus, Sense Sal i Surfing 4 de Malgrat, que han quedat en la segona posició.