Cançons d'altres temps al cim de La Mola

Lucía Samitier i Jordi Reguant oferiran aquest divendres un concert de música antiga i tradicional

Redacció
22 d'agost del 2012
Samitier actuarà amb Reguant a la capella de la Mola
Samitier actuarà amb Reguant a la capella de la Mola

Samitier actuarà amb Reguant a la capella de la Mola

El Cicle Sons del Temps proposarà aquest divendres, 24 d'agost, un concert de música antiga i tradicional a la capella del Monestir de Sant Llorenç del Munt, al cim de la Mola, a partir de les 19 hores. En un principi, l'actuació havia d'anar a càrrec de  Marta Rodrigo i Andreas Martón, però per motius aliens a l'organització, s'ha hagut de substituir aquesta formació musical per Lucía Samitier (veu i arpa) i Jordi Reguant (organetto i viola de roda).

Lucía Samitier i Jordi Reguant proposaran un repertori amb les peces més emblemàtiques de la música antiga i tradicional, des de l'edat mitjana fins al barroc. La veu s'acompanyarà de diversos instruments, com ara l'arpa cèltica, l'orgue medieval o la viola de roda, els quals es transportaran fins al cim de la Mola. Aquesta serà la primera vegada que el cicle "Sons del Temps" programi una activitat a la capella del Monestir de Sant Llorenç del Munt, que es va fundar l'any 985 i va ser consagrat el 1064. Amb el concert de divendres, es podrà conèixer la seva sonoritat. L'aforament serà limitat a la capacitat de l'espai i les entrades es podran adquirir a 4 euros el mateix dia del concert, a partir de les 18.15 hores.

Per facilitar l'assistència, s'ha organitzat una sortida conjunta des de Can Robert. L'hora de trobada serà les 17.30 hores, ja que es calcula que la caminada fins al cim de la Mola tindrà una durada d'una hora aproximadament. Atès les característiques del camí i a la calor, es recomana als participants portar roba i calçat còmode, aigua, barret i protecció solar. En l'organització d'aquest acte, l'Ajuntament de Terrassa compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Matadepera, de la Xarxa de Parc Naturals i de l'Equipament Monestir de Sant Llorenç del Munt (Restaurant La Mola).