PxC inicia a Terrassa una campanya a peu de carrer

Redacció
04 d'agost del 2012
Roberto Hernando, secretari general de PxC, seràa Terrassa aquest dissabte
Roberto Hernando, secretari general de PxC, seràa Terrassa aquest dissabte | La Torre
 Roberto Hernando, secretari general de PxC, seràa Terrassa aquest dissabte

Terrassa és el punt de partida triat per Plataforma x Catalunya per iniciar aquest dissabte una campanya a peu de carrer. Així ho ha anunciat Roberto Hernando, el secretari general del partit en una piulada al seu compte de twitter. Hernando també és regidor de l'Ajuntament d'Igualada i conseller comarcal de L'Anoia, i havia estat conseller del RCDE Espanyol.

"PxC no tanca per vacances, la campanya a peu de carrer començarà a Terrassa, passarà per 60 localitats i repartirà 2M de flyers", deia el tuit d'Hernando.

Aquesta gira "per apropar el missatge identitari als municipis de tot Catalunya" visitarà poblacions com Olot, Mollerussa, Salt, Mataró, Vic, Viladecans, Tortosa o Piera, entre molts d'altres. El flyer de propaganda electoral segueix en la seva línia contundent de rebuig als immigrants. Sota el títol "Primer els de casa" i el subtítol "Ja n'hi ha prou que ens prenguin el pel", el manifest inclou dotze punts (sis redactats en català i sis en castellà), amb mesures com "frenar la islamització, reduir la immigració, recuperar la seguretat ciutadana, frenar l'enviament de diners a l'estranger, impulsar la dació en pagament, defensar els serveis públics, acabar amb el comerç deslleial dels immigrants o potenciar la natalitat dels de casa".

En un tuit en què redireccionava a Josep Anglada, el secretari general de PxC ha avisat de les seves intencions a Terrassa. Textualment deia "Anem a Terrassa a donar suport als veïns i passejar els nostres gossos".