Recepció a la Taula d'Infants i Joves de La Maurina

Una vintena d'alumnes de 6è de primària i de 1r d'ESO de cinc centres han anat al consistori

Redacció
12 de juny del 2012
Els alumnes que han visitat el consistori
Els alumnes que han visitat el consistori | La Torre
Els alumnes que han visitat el consistori Foto: La Torre

El consistori ha ofert aquest matí una recepcióa la Segona Taula d'Infants i Joves del barri de La Maurina. Aquest òrgan de participació, que s'emmarca en el Pla de Barris de La Maurina, està format per una vintena d'alumnes de 6è de primària i de 1er d'ESO dels centres Germans Amat, Maria Auxiliadora, Sant Domènec Savio, Les Aymerigues i Nicolau Copèrnic.

La Taula d'Infants i Joves de La Maurina ha participat recentment en el procés d'elecció del nom d'un passatge del barri. En l'acte, cinc alumnes, en representació de cada centre escolar participant, han explicat les diferents etapes del projecte i ha exposat la proposta de nom elegida. En la seva intervenció, Pere Navarro ha validat la proposta "Passatge Les Menines" per denominar un passatge del barri de la Maurina al qual s'hi accedeix des dels carrers Orà, Velázquez i Sant Mateu. 

L'alcalde ha valorat el nom proposat i ha destacat la transcendència del procés de participació que s'ha seguit, a partir del debat i la contraposició d'idees d'infants i joves, un procediment que ha de prevaldre en tots els aspectes de la vida.

L'acte ha tingut lloc al Saló de Plens de l'Ajuntament i ha comptat amb l'assistència de la presidenta del Districte 4, Josefina Soler; el regidor d'Educació, Manel Pérez, i el coordinador del Projecte pedagògic "Associacionisme i Participació", Antoni Santisteban.