Es presenta el IV Trofeu d'esgrima Ciutat de Terrassa

La ciutat acollirà el 2013 una Copa del Món de floret júnior masculí

Redacció
06 de juny del 2012
Un moment de l'acte de presentació del IV Trofeu Ciutat d'Esgrima de Terrassa
Un moment de l'acte de presentació del IV Trofeu Ciutat d'Esgrima de Terrassa | La Torre
Un moment de l'acte de presentació del IV Trofeu Ciutat d'Esgrima de Terrassa Foto: La Torre

La casa Soler i Palet ha acollit la presentació del quart Trofeu d'Esgrima Ciutat de Terrassa. En l'acte hi van participar el regidor d'esports Alfredo Vega, el president de la Federació Catalana d'Esgrima (FCE), Miquel Ojeda, i el president del Club d'Esgrima Ciutat de Terrassa, Nicolás de Echaniz.

Vega ha destacat la bona feina duta a terme pel club i va agrair la confiança de la FCE per haver comptat amb Terrassa per organitzar aquest esdeveniment. Ojeda ha explicat les millores tecnològiques que s'estrenaran a Terrassa com per exemple el sistema de video-arbitratge i el 'streaming' en directe de les finals. 

De la seva banda, Nicolás de Echaniz ha explicat el sistema de competició i les possibilitats que té el club terrassenc amb els seus tiradors. Entre els més ben situats per obtenir medalla, ha citat Elena Lara, Clara Anyó, Jordi Llibre i Jaume Amorós.

Copa del Món a la ciutat

En la part final de l'acte s'ha presentat el video oficial de campionat en el qual es destaquen els valors de l'esgrima. Ja per concloure, Vega s'ha tret un as de la màniga en anunciar que Terrassa acollirà el 2013 una Copa del Món de floret júnior masculí,  prova que només es disputa en vuit ciutats del món.