El Club d'Esgrima escalfa motors

Bons resultats de l'entitat que es prepara pels Campionats de Catalunya del dia 9

30 de maig del 2012
576_1338369069IMG_3139

Terrassa va acollir l'esgrima catalana una altra vegada, tot escalfant motors per la gran fita del proper dia 9 i 10 de juny que es disputen els Campionats de Catalunya Absoluts a Can Jofresa. Durant el matí del passat dissabte es van dur a terme els Campionats de Catalunya de categoria aleví (menors de 12 anys). Aquesta competició és la que culmina temporada i puntua doble en el rànquing de la Lliga Catalana. Van participar 6 tiradors del Club d'Esgrima Ciutat de Terrassa, 5 en categoria masculina i una en categoria femenina. Entre els nois van destacar Oriol Camps i Sacha Liendo que van aconseguir pujar al podi en tercera posició in execu. Amb aquest resultat Oriol Camps finalitza tercer en el global de la Lliga Catalana en el seu primer any en aquesta categoria. Bernat Tobella va caure als quarts de final concloent la seva millor actuació de la temporada i Josep Alashi i Daniel Fenoy van caure en la ronda de vuitens. En categoria femenina Clara Gutman es va veure obligada a abandonar la competició a causa d'un problema de salud sobtat.

A la tarda es va celebrar el I Open d'Esgrima Ègara, una competició oberta a tots els clubs catalans. 46 tiradors i tiradores es van reunir per diputar la competició en categoria absoluta. En categoria femenina van participar-hi 3 noies, Elena Lara una vegada més va signar el millor paper del Club amb una tercera posició després de caure en l'últim tocat per 15-14 davant de Berta Ballesteros. En categoria masculina va destacar Jordi Llibre que va aconseguir guanyar la competició imposant-se a Alejandro Garcia a la final també per un ajustat 15-14 que aquesta vegada es va decantar per al tirador de Terrassa.