Primer pas perquè el Torrent Mitger es converteixi en zona verda

Comencen les obres per urbanitzar 4.500 metres quadrats del tram adjacent al carrer de Seron

Lluïsa Tarrida
20 de març del 2012
Les obres de neteja han començat aquesta setmana.
Les obres de neteja han començat aquesta setmana. | Lluïsa Tarrida
Les obres de neteja han començat aquesta setmana. Foto: Lluïsa Tarrida

Aquest dimarts s'han iniciat les obres de reurbanització d'un tram del Torrent Mitger per convertir-lo en una futura zona verda adjacent al carrer de Seron, entre el barri del Poble Nou i Zona Esportiva, i el sector de Can Colomer.

Finalment, la llarga reivindicació reclamada per part dels veïns de la zona ha estat escoltada. "La torrentera està en un estat molt degradat, amb risc d'innundacions i amb condicions d'insalubritat que s'han de solucionar", han manifestat Pere Alzina i Jaume Pavía, membres de l'associació de veïns Poble Nou - Zona Esportiva.

En total es transformaran 4.500 metres quadrats. A més de netejar les plantacions de canyes i males herbes que s'havien apropiat de la zona, l'objectiu és habilitar camins per passejar, plantar alzines i pis i fer passar per sota el col·lector que ha de solucionar els problemes amb les revinguda d'aigües quan plou. En definitiva, "volem dignificar la zona", ha explicat el tinent d'alcalde de Planificació Urbanística i Territori, Jordi Ballart.

Més informació el diari de paper de dilluns dia 26.