Cecot creu que el BBVA donarà «solvència i garantia» a Unnim

El secretari general de la patronal, David Garrofé, considera que "ha estat escollit un dels més bons candidats"

La Torre
07 de març del 2012
576_1331146249BBVA-1
576_1331146249BBVA-1


Des de la patronal Cecot afirmen que en la seva primera valoració respecte a l'adjudicació d'Unnim al banc BBVA és "positiva, estem contents del resultat perquè creiem que era un dels més bons candidats". El secretari general de la patronal, David Garrofé, ha manifestat al diari La Torre que "els tres principals candidats eren interessants perquè oferien una visió complementària a Unnim i atacaven poc a la seva estructura".

Per la Cecot el més important era que "l'equip professional d'Unnim es veiés el menys afectat possible i que alhora l'escollit fos complementari amb la cultura pròpia de l'entitat vallesana". Amb el BBVA diuen que això, a l'espera de saber "els detalls de l'operació" sembla que es compleix. Garrofé subratlla que el BBVA era el candidat amb més força i més gran i que per tant això també ajudarà a Unnim perquè li "garantirà la màxima viabilitat ja que per BBVA només suposa un 5% dels actius del seu conjunt i li donarà major cobertura des de tots els sentits ja que el BBVA aportarà una visió de banc mentre que Unnim ho farà des de l'òptica d'una caixa".

El secretari general ressalta doncs, que l'adjudicació donarà a Unnim "solvència i garantia, i l'opció de tenir un model de gestió d'una de les banques més grans del món". Reconeix que segurament "els àmbits de Serveis Centrals es veuran més afectats, però la xarxa en si creiem que resultarà poc afectada, al contrari, serà complementària".