Emiliano Martínez, nou president de la FAVT

Es compromet a buscar el màxim consens per representar els 35 barris de la ciutat

Redacció
22 de febrer del 2012
Emiliano Martínez ha estat elegit nou president de la FAVT
Emiliano Martínez ha estat elegit nou president de la FAVT | La Torre

Emiliano Martínez ha estat elegit nou president de la FAVT Foto: La Torre

El president de l'Associació de Veïns Sant Pere Nord, Emiliano Martínez, agafarà el relleu de Gregorio Ramírez al capdavant de la Federació d'Associacions de Veïns de Terrassa (FAVT). Martínez va ser escollit per unanimitat en una assemblea en què no es va presentar cap més candidatura.

La nova cúpula executiva de l'entitat es completa amb dos vicepresidents (José Luis Charles, de l'AVV Font de l'Espardanyera, i Laura García, de l'AVV Barri Universitari-Cementiri Vell) i un secretari, que serà Luis Nuñez, del Pla del Bonaire. Queda pendent l'elecció d'un tresorer, que sortirà de la pròxima reunió de la FAVT del dia 6 de març al casal de l'AVV Torrent Pere Parres.

Martínez, amb una llarga experiència en l'àmbit social i veïnal, s'ha compromès a treballar amb el màxim de consens i suport amb l'objectiu "que tota la gent dels 35 barris de la ciutat se senti representada". Els seus reptes són dinamitzar l'entitat i definir un pla de treball per defensar els serveis dels veïns, amb l'accent posat en matèria laboral i en empènyer el consistori a fomentar l'ocupació.