El Canoe, primer rival del Natació a la Copa del Rei

La competició es disputa entre divendres i diumenge a la piscina del CN Sant Andreu

LaTorre
16 de febrer del 2012
El Club Natació Terrassa disputarà demà els quarts de final de la XXVI Copa del Rei de waterpolo, que se celebra a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu. El conjunt de Dani Nart s’enfrontarà contra el Real Canoe NC a partir de les 19.15 hores, en un matx que es presenta molt equilibrat. A la lliga, els madrilenys són tercers a la classificació amb 24 punts, només dos més que el Natació, que és quart amb 22. En l’únic partit que han disputat enguany, corresponent a la segona jornada, el resultat final va ser d’empat a sis. 
 
El tècnic local, Dani Nart, afronta la cita amb el maldecap de l’estat físic d’Svilen Piralkov, que travessa un procés gripal. En principi, però, estarà entre els tretze convocats. L’entrenador egarenc considera que el sorteig va deparar el Natació un quadre “complicat”, atès que el segon, el tercer i el quart classificat de la lliga van per la mateixa part. “Debutem contra el Canoe, el tercer classificat, i si passem i es compleix la lògica, ens enfrontaríem al segon, el Sabadell. Sens dubte, el camí fins a la final està car”. A la vegada, Nart opina que el màxim favorit al títol és, novament, el CN Atlètic-Barceloneta, que es troba a l’altra banda del quadre.
  
Sant Andreu o Sabadell en semifinals
En cas de victòria, el CN Terrassa s’enfrontaria en semifinals (dissabte 18, 13.15h) amb el guanyador del xoc entre el CN Sant Andreu i el CN Sabadell. Els altres partits dels quarts de finals són el CN Mataró - CN Montjuïc i el CN Atlètic-Barceloneta - CN Barcelona.