Les AMPA, indignades

Associacions de pares d'escoles bressol municipals critiquen la pujada de les quotes

La Torre
03 de febrer del 2012

Les AMPA han decidit enviar un comunicat després de la trobada que va reunir el conjunt majoritari d'escoles bressol municipals de Terrassa. En el document exposen un conjunt de neguits que les associacions de pares i mares han detectat des de principi d'any i que  preocupen "notablement" a les famílies.

Entre aquestes mesures que generen malestar hi ha "la pujada unilateral de quotes" des del mes de gener d'enguany així com la "disminució en la qualitat de servei" que s'està donant a les escoles bressol arran d'algunes mesures aplicades recentment, com per exemple la "no continuïtat de les interines, l'augment de ratios, les baixes no cobertes i la supressió d'hores de servei".

Per tots aquests motius, les AMPA, de forma conjunta, han decidit iniciar un conjunt d'accions. Entre aquestes hi ha una recollida signatures; convocar una assemblea a les escoles amb el pares per donar a conèixer la situació; proposar una reunió amb el Síndic de Greuges (SDG); si s'escau, instar una reunió amb l'oficina del consumidor; i, crear i difondre la situació a través dels mitjans de comunicació i d'una pàgina al facebook.