Fomento ja dibuixa l'estació de Terrassa Can Boada

MOBILITAT

Redacció
29 de juny del 2009
El Pla d'Infraestructures Ferroviàries de Rodalies Renfe per a Barcelona del Ministerio de Fomento contempla la construcció d'una nova estació per Terrassa. Des de fa uns mesos, se sabia que l'Estat estava d'acord amb la seva creació, però ara s'ha donat un pas més. En tots els anuncis que el Ministerio de Fomento ha fet amb motiu de la visita del ministre José Blanco a Catalunya es dibuixa l'estació de Terrassa Can Boada. És una de les 10 que es faran, entre elles la de Sabadell Can Llong. La ciutat veïna també guanya un intercanviador, de la mateixa manera que ho fa Sant Cugat.

Les actuacions del Ministerio inclouen la modernització general de les infraestructures, com la catenària, noves subestacions elèctriques i i millora de la senyalització.

Les estacions actuals s'adaptaran als nous temps, amb andanes de 200 metres i accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

El Pla vol facilitar el transport ferroviari, ampliar la cobertura poblacional, reduir els temps de viatge, facilitar els transbordaments entre línies i augmentar la connectivitat amb altres transports.