Ús de cookies
GironaInfo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
Notícia en PDF
Notícia en PDF

Més de 300 esportistes als XXIV Jocs Esportius Intermunicipals de Girona, Salt i Sarrià de Ter

Aquest dilluns va tenir lloc la cloenda de les lligues de bàsquet i futbol sala 2011-2012

| Actualitzat el 05/07/2012 a les 10:31h
Arxivat a: Esports
Foto: Ajuntament de Girona

Un total de 334 participants, dividits en 21 equips de futbol sala i 5 equips de bàsquet, han participat en els XXIV Jocs Esportius Intermunicipals de Girona, Salt i Sarrià de Ter. Aquest dilluns passat, dia 2 de juliol, el Pavelló Municipal Girona-Fontajau va acollir la cloenda de les lligues de lleures de bàsquet i futbol sala que han tingut lloc des de l’octubre del 2011 fins al juny del 2012.

Els Jocs Esportius Intermunicipals estan organitzats conjuntament pels ajuntaments de Girona, Salt i Sarrià de Ter. Aquesta temporada 2011-2012 ha estat la XXIV edició d’aquestes lligues de futbol sala i bàsquet, que tenen un caire lúdic, on l’objectiu principal és fomentar la pràctica esportiva entre els participants.

Pel que fa a la lliga de futbol sala, el primer classificat de l’edició d’enguany ha estat l’equip del Montessori-Palau de Girona; el segon, el Futbol Sala Salt, i el tercer, el Va de Vici de Girona. En relació amb la lliga de bàsquet, el guanyador ha estat l’equip dels Girats de Sarrià; en segon lloc ha quedat el Corte Team de Girona, i, en tercer lloc, el CB Sarrià.

Notícia en PDF
Notícia en PDF

FEU EL VOSTRE COMENTARI



NomTítol Comentari ComprovacióEscriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Grup Nació Digital
Des de maig de 1996
Editorial: SCG Aquitània SL
Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Amb la col·laboració de: