Viure als Pirineus.cat s’incorpora al Grup Nació Digital

Des d’avui al Grup Nació Digital i formarà part de les capçaleres digitals que aquest grup té arreu del país. Això ha estat possible gràcies a un acord de col·laboració entre les empreses editores, SCG Aquitània i Edicions Salòria.

Redacció
03 de març del 2011
En virtut de l’acord, la gestió periodística i l’explotació comercial del portal pirinenc seguirà a càrrec de l’empresa Edicions Salòria mentre que el desenvolupament tecnològic del diari digital i la gestió tècnica anirà a càrrec del Grup Nació Digital.
 
Aquesta col·laboració permetrà millorar la difusió arreu de tot Catalunya de les notícies més importants que es generin al Pirineu, donarà més visibilitat a les publicacions d’Edicions Salòria, permetrà sumar esforços entre les dues empreses editores i generar sinèrgies de col·laboració arreu del territori.
 
El Grup Nació Digital va començar a treballar a Internet el 1995, i avui compta amb una extensa xarxa d'edicions territorials en nombroses comarques del país, amb una audiència de 230.000 usuaris mensuals i més de tres milions de pàgines vistes. Podreu trobar més informació sobre el Grup a www.grupnaciodigital.com.