Nació Digital, 3 milions

ND es col·loca en primer lloc en pàgines vistes entre els diaris digitals en català i puja fins al quart en navegadors únics

Redacció
12 de novembre del 2010
Nació Digital lidera el rànquing de pàgines vistes dels mitjans digitals en català.
Nació Digital lidera el rànquing de pàgines vistes dels mitjans digitals en català. | ND
Nació Digital lidera el rànquing de pàgines vistes dels mitjans digitals en català. Foto: ND

Nació Digital, mitjà que inclou ElRipollès.info, s'ha col·locat en el primer lloc, en el concepte de pàgines vistes, entre els diaris digitals en català. Segons les xifres oficials de Nielsen/OJD, aquest mes d'octubre els lectors han consultat més de tres milions de notícies, just per sobre de Racó Català (2.900.555), 3cat24.cat (2.577.484) i Vilaweb (2.461.631). Aquests resultats es deuen a un fort creixement en lectors i també a l'agregació d'Osona.com, la principal capçalera comarcal del grup.

Pel que fa a navegadors únics, concepte equivalent al de lectors a internet, Nació Digital ha fet un salt de 63 mil lectors, arribant fins a la ratlla dels 200 mil. En aquest àmbit, Nació Digital ha pujat fins al quart lloc en els últims mesos, amb el creixement més gran de tota la premsa digital catalana.

Nació Digital ha multiplicat l'oferta informativa, amb un pla d'expansió en diversos gèneres, com l'opinió, la participació i els esports. Un esforç en mitjans i continguts que quedarà reflectit al llarg d'aquesta campanya electoral, a la qual s'hi han incorporat periodistes de llarg recorregut com Joan Puighermanal, Sandra Arenas i Xavi Tedó que, juntament amb Quico Sallés i Joan Guirado, oferiran la crònica constant del minut a minut d'aquesta campanya electoral.