Cuina Volcànica i NacióDigital et convidem a la Mostra Gastronòmica

Et proposem que repensis el nom d'un dels plats participats a la Mostra, i entraràs al sorteig de dos tiquets pel sopar degustació

Redacció
04 de novembre del 2010
Fruit de l'acord entre el grup Cuina Volcànica i l'edició garrotxina de NacióDigital, dos dels lectors d'aquest mitjà podran participar, gratuïtament. al sopar degustació de presentació de la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa, que es durà a terme el 24 de novembre al restaurant La Deu d'Olot.

A partir d'aquest dilluns, i fins el divendres 19 de novembre, els presentarem cada dia dos plats dels que participen a la mostra d'enguany. A cada plat hi haurà una breu explicació de la creació amb una fotografia del plat cuinat.

Per participar al concurs, cal que els lectors enviïn, via correu electrònic, una proposta de nom popular de nova creació, amb un màxim de tres mots d'algun dels plats presentats. Cada plat tindrà una referència que caldrà incloure en el correu electrònic, juntament amb el nom escollit i les dades del participant. Entre els noms que proposin els lectors, s'escollirà el més enginyós i, el dilluns 22, es donarà a conèixer mitjançant el diari el nom del plat escollit i el del guanyador que, dos dies més tard, podrà participar amb un acompanyant al sopar degustació de la Mostra.