El COAC organitza una conferència sobre el projecte de reforma del Firal d’Olot

Tindrà lloc aquest divendres 20 d'octubre a Can Trincheria amb la presència dels arquitectes Xevi Bayona i Alba Colomer, de l’equip XAA Arquitectura

Redacció
19 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 12:59h
El projecte proposa com a objectiu cosir amb cura els diferents teixits existents de la zona per convertir-los en un de sol.
El projecte proposa com a objectiu cosir amb cura els diferents teixits existents de la zona per convertir-los en un de sol. | xaa.cat
Aquest pròxim divendres 20 d'octubre, a les 19 hores, l’espai Can Trincheria d’Olot acollirà la presentació del projecte de reforma del Firal d’Olot per part de Xevi Bayona i Alba Colomer, de l’equip XAA Arquitectura, coautors del projecte conjuntament amb Bach Arquitectes i Lluís Paumé.

Aquesta activitat l’organitza la Delegació Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) amb la voluntat de conèixer el projecte, un  cop acabat, i iniciades ja les obres. En la conferència, els arquitectes explicaran les peculiaritats d’enfrontar la reforma d’un dels espais públics emblemàtics de la ciutat, des de la primera idea fins a la definició tècnica dels detalls que porta associada una obra com aquesta.

El projecte, sota el lema “Teixir, cosir i vestir”, guanyador del concurs convocat per l’Ajuntament d’Olot el passat 2016, proposa com a objectiu cosir amb cura els diferents teixits existents de la zona per convertir-los en un de sol i dotar-los de funcionalitat per tal de vestir el conjunt de la ciutat. L’estratègia de la intervenció consisteix a donar èmfasi als principals espais: el Firal i el Firalet, mostrant-ne els límits, al mateix temps que els fa totalment permeables a través d’una tercera intervenció central, que resol tots els requeriments d’ús i programa.

 
Arxivat a