La meitat dels comerços d'Olot obre durant el Dia de la Hispanitat

Vic, Manlleu, Berga Manresa i altres poblacions de les comarques gironines són on un major nombre de comerciants han optat per no fer festa

La meitat dels comerços d'Olot obre portes durant aquest dia festiu.
La meitat dels comerços d'Olot obre portes durant aquest dia festiu. | Xavier Borràs.
Redacció
12 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:49h
El 12 d'octubre és festiu arreu de l'Estat. Tanmateix, un bon nombre de comerciants d'arreu del país han decidit obrir aquest dijous. Alguns per fer calaix, altres com a gest polític o, també, per recuperar la jornada d'aturada general del passat 3 d'octubre, com és el cas d'Olot i altres poblacions garrotxines.

Olot, Manlleu, Taradell i Vic són algunes de les poblacions on semblarà que és un dia feiner. A Olot, de fet, la meitat dels comerços pujaran la persiana durant el Dia de la Hispanitat, com una jornada qualsevol. El motiu, segons l’Associació de Comerciants, és poder disposar d’un nou dia d’obertura després de l’aturada de país viscuda dimarts passat. Segons el president de l’Associació de Comerciants, s’ha consultat la decisió i no s’incorre en cap il·legalitat. Creu que les botigues que acabin obrint no estaran cometent una infracció per obrir en una jornada festiva.

També hi ha molts comerços de les comarques gironines que han optat per obrir. La mesura també es repeteix a Manresa, Berga o Vilafranca del Penedès entre altres municipis.
Arxivat a