Les Preses organitza la 1a Cursa de la Dona en benefici de l'Oncolliga Girona

Tindrà lloc diumenge 22 d'octubre en un recorregut no competitiu pel càncer de mama de 5 km per tot el poble | Quan encara falten dues setmanes per a la celebració ja hi ha 250 dones inscrites

Carles Ruora, Love Lopera, Pere Vila i Lluïsa Ferrer han presentat aquest matí al parc de la Bòbila la curs solidària del pròxim 22 d’octubre.
Carles Ruora, Love Lopera, Pere Vila i Lluïsa Ferrer han presentat aquest matí al parc de la Bòbila la curs solidària del pròxim 22 d’octubre. | Foto: Xavier Borràs.
06 d'octubre del 2017
Actualitzat el 11 d'octubre a les 11:23h
Amb la presència de l'alcalde de les Preses, Pere Vila, acompanyat del regidor d'Esports, Carles Roura, de Love Lopera –representant del grup de dones organitzadores– i de Lluïsa Ferrer, presidenta de l'Oncolliga Girona, aquest matí s'ha presentat al parc de La Bòbila la que serà, el pròxim diumenge 22 d'octubre la 1a Cursa de la Dona solidària a la Garrotxa pel càncer de mama, els beneficis econòmics de la qual aniran a parar íntegrament a l'Oncolliga Girona.

L'Ajuntament, de fet, col·labora amb Amics de les Preses en l'organització d'aquesta primera cursa, que sortirà a les 10.00 h del matí del parc de La Bòbila, amb un recorregut no competitiu de 5km per tot el terme del poble. Tal com ha explicat durant la presentació Love Lopera, la cursa és oberta a totes les  edats, adequada a tots els nivells i mobilitats, on retrobar-se, per exemples, tres generacions familiars de dones o grups d'amigues". La cursa es podrà fer corrent o caminant. i com que no és competitiva no hi haurà cronometratge ni classificacions. A l’arribada hi haurà un refrigeri per a totes les participants així com una exhibició de zumba a càrrec d'Ani Totfitness.
 

Les organitzadores de la cursa ja n'exhibeixen la pancarta de promoció. Foto: @CursaDonaPreses


Les inscripcions a la cursa, que ja abasten a hores d'ara 250 dones de tota edat i condició, es poden fer en línia al web cursadeladona.lespreses.cat fins al 17 d'octubre, per bé que el mateix dia 22, una hora abans de l'inici, es podran fer in situ (les inscripcions en línia, a 6€, asseguren poder tenir, si es vol, la samarreta).

La cursa vol esdevenir una activitat benèfica feta per a dones i amb la voluntat que els beneficis recaptats es destinin íntegrament a projectes adreçats a pacients amb càncer de mama de la comarca de la Garrotxa. En aquesta primera edició es destinaran tots els beneficis a Oncolliga Girona per a diversos programes adreçats a dones amb aquest tipus de càncer a la comarca.

Precisament, la presidenta d'Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer, s'ha sentit molt satisfeta d'aquesta gran col·laboració "d'aquest actiu grup de dones joves", en el que considera un primer pas perquè sigui possible una delegació de l'entitat –amb 89 arreu del territori– a les Preses, tenint en compte que ja n'existeixen a Olot i a la Vall d'en Bas.
 
Arxivat a