«Enric IV» arriba a Olot de la mà de la companyia local Disset Catorze

Joan Fluvià dirigeix el muntatge d’una de les creacions històriques de William Shakespeare en què congenien perfectament el drama i la comèdia | Les funcions seran el divendres 13 d’octubre a les 21 h i el dissabte 14 d’octubre a les 20 h al Teatre Principal d’Olot

Joan Fluvià ha presenat aquest matí a l'AJuntament d'Olot la producció.
Joan Fluvià ha presenat aquest matí a l'AJuntament d'Olot la producció. | Foto: Martí Albesa.
Redacció
05 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 17:09h
La companyia de teatre local Disset Catorze presenta els dies 13 i 14 d’octubre l’espectacle Enric IV de William Shakespeare sota la direcció de  Joan Fluvià.

L’obra, escrita a finals del segle XVI, narra les conspiracions per usurpar la corona al rei Enric IV d’Anglaterra i alhora contrasta la vida a palau dels  cortesans  amb l’ambient de  taverna  que  vivia la  població.

Joan Fluvià destaca que aquest és un text “de rabiosa actualitat”, ja que els clàssics de Shakespeare permeten múltiples lectures. Temes tan presents al dia d’avui com la lluita entre dos poders polítics o l’homofòbia són alguns dels ingredients d’Enric IV.

Els actors i actrius participants són Josep Soy, Jordi Cortés, Judit Compte, Dani Dorca, Kim Vilalta, Núria Salvadó, Joan Martí, Àngel Girona, Elena Rubió, Irene Teixidó, Toni Golet, Josep Martí, Pilar Pla, Josep Maria Puigferrer, Paula Ruiz, Jan Serra, Ares Ferrer i Maria Fàbrega. La interpretació  comptarà  amb  música  en  directe  a  càrrec  de  Marc Busquets i Àngel Girona.

El preu de les entrades és de 10 euros i es poden comprar a través del web olotcultura.cat, a la taquilla del  Teatre i a Can Trincheria. Aquest és el tercer muntatge de la companyia garrotxina Disset Catorze i el seu segon  Shakespeare,  després  d’haver  representat Macbeth.

 
Arxivat a