Olot es concentra davant l'Ajuntament per denunciar l'odi i la barbàrie

També s'han fet concentracions a altres poblacions garrotxines i en centres de treball, com l'Hospital d'Olot | Aquesta tarda la CNT ha convocat una reunió per organitzar la vaga general de demà

L'alcalde d'Olot s'ha adreçat als concentrats per denunciar la barbàrie exercida ahir pel Govern espanyol contra els catalans.
L'alcalde d'Olot s'ha adreçat als concentrats per denunciar la barbàrie exercida ahir pel Govern espanyol contra els catalans. | @olotuit
02 d'octubre del 2017
Actualitzat el 08 d'octubre a les 17:56h
Centenars d'olotins s'han concentrat aquest migdia, a les 12:00 h, davant de l'Ajuntament de la capital comarcal per denunciar el que consideren l'odi i la barbàrie de l'Estat espanyol i per dir-los que "som sobirans i demòcrates". El mateix acte s'ha repetit a la majoria de places dels municipis de la comarca.

L'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas, ha fet un breu parlament en què ha denunciat la violència patida ahir arreu de Catalunya. Posteriorment, s'ha fet cinc minuts de silenci i s'ha cantat els segadors. Durant l'acte, el grup municipal del PSC, amb Josep Guix al capdavant, ha rebut una forta esbroncada amb crits de "Fora! Traïdors!", amb què han decidit no expressar cap opinió.
 

Un dels moments de la concentració de denúncia contra la violència de l'Estat espanyol aquest migdia. Foto: @ERCOlot


Després de la concentració s'ha produït aquesta imatge carregada d'emotivitat i d’agraïment al cos dels bombers.
 
També, des de diversos centres de treball s'han fet concentracions i minuts de silenci, com ha estat el cas del personal de l'Hospital d'Olot.
 O, igualment, als CAP de Sant Joan i la Vall d'en Bas.
No menys nodrides han estat les concentracions a altres poblacions, com per exemple a Les Preses.O a la Vall d'en Bas.
La CNT convoca una reunió per la vaga general

La CNT d'Olot ha convocat aquesta tarda a les 18:30 h, al seu local (a la plaça Colon), una reunió oberta a tothom per tractar la convocatòria de vaga general de demà arreu del país.