Can Trona i l'Ajuntament d'en Bas doten una beca per a un màster en Patrimoni

L'ajuda de 5.831,8 euros forma part d’un conveni específic amb la Universitat de Girona per als cursos 2017/2018 i 2018/2019

La beca s'inscriu en el projecte de Can Trona Centre de Cultura i Natura de la Vall d'en Bas.
La beca s'inscriu en el projecte de Can Trona Centre de Cultura i Natura de la Vall d'en Bas. | Can Trona.
Redacció
02 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:07h
L’Ajuntament de la Vall d’en Bas i Can Trona obren la convocatòria d’una beca total per a cursar els estudis del Màster en Patrimoni Cultural i Natural de la Universitat de Girona per als cursos 2017/2018 i 2018/2019, dotada amb 5831,8 euros. Amb la UdG amb es treballa en el marc d’un conveni específic en patrimoni cultural i natural.

El termini per a presentar sol·licituds acaba el dia 15 d’octubre a les 15:00. Podreu trobar tota la informació en les bases de la beca, que trobareu en aquesta pàgina.

L’objectiu d’aquesta beca és fomentar la recerca i contribuir a la posada en valor del patrimoni cultural i natural de la Vall d'en Bas en el marc del projecte de Can Trona Centre de Cultura i Natura de la Vall d'en Bas. L'estudiant becat haurà de basar el seu treball final de màster en alguna matèria relacionada en patrimoni cultural i natural del municipi de la Vall d'en Bas, així com relacionar els treballs i projectes acadèmics encarregats en el Màster de Patrimoni amb el mateix municipi.