La Vall d’en Bas celebra el Dia Sense Cotxes amb una bicicletada dels escolars

L'Ajuntament ha posat a disposició dels veïns unes quantes bicicletes elèctriques

Els escolars que han participat al Dia Sense Cotxes han dibuixat una bicicleta gegant a l'escola Verntallat.
Els escolars que han participat al Dia Sense Cotxes han dibuixat una bicicleta gegant a l'escola Verntallat. | S. Aumatell.
Redacció
22 de setembre del 2017
Actualitzat a les 14:20h
Aquest matí a la Vall d’en Bas s’hi ha celebrat el Dia Sense Cotxes. Una cinquantena d’infants de l’escola Verntallat han anat amb bicicleta fins al centre escolar. En dues línies, una amb sortida al veïnat de les Olletes i l’altra des de Sant Esteve, han comptat amb voluntaris i pares acompanyants.

Aquesta anada a l’escola amb bicicleta s’ha organitzat des del mateix centre educatiu i l’àrea d’educació de l’Ajuntament en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Un cop a l’escola, tot el centre ha dibuixat una bicicleta gegant.
 

L'alcalde de la Vall d'en Bas, Lluís Amat, al capdavant dels escolars que han celebrat avui el Dia Sense Cotxes. Foto: Ajuntament.


Em l’acompanyament dels infants a l’escola, han estat diversos els pares i adults que han pogut comprovar el funcionament de les bicicletes elèctriques que des de la Comissió de Territori de l’Ajuntament s’havien llogat per a l’ocasió. D’aquesta manera s’ha volgut promoure aquestes bicicletes com a mitjà de transport sostenible. Les bicicletes les han pogudes provar, també, tots els veïns que han volgut al llarg del matí.