La Vall d'en Bas celebra aquest diumenge l'aplec de Sant Quintí

A més de la caminada popular fins a l'ermita, hi haurà balls i sardanes

L'ermita de Sant Quintí, on aquest diumenge se celebrarà el tradicional aplec.
L'ermita de Sant Quintí, on aquest diumenge se celebrarà el tradicional aplec. | Foto: Xavier Borras.
Redacció
21 de setembre del 2017
Actualitzat a les 10:38h
Aquest diumenge, 24 de setembre, se celebra el tradicional aplec de Sant Quintí a la Vall d'en Bas. L’esdeveniment començarà a les 7:45 amb una caminada popular organitzada pel GECA que sortirà del local social, al número 3 del carrer de Sant Josep, a Sant Esteve d'en Bas. La caminada farà el següent recorregut: les Comes, camí de La Portallera, el Padró, salt de l’Olla, coll del Pixador dels Matxos, camí travesser, camí del Rei, pous de calç i el Molí Vell.

A migdia, a les 12, es farà la missa cantada a l’ermita i a les 13:00 h hi haurà el ball de l’Esparver, la Lloca i els Polls. El dinar popular començarà a les 14:00 h, amb una paella de la tieta Rosa, carn a la brasa, pa vi i postres, amb els coberts inclosos (per a les reserves dels tiquets a 15€, cal trucar la Dolors [609 303 003], o en Pere [679 260 975]).

A la tarda, la Cobla-Orquestra La Principal d'Olot amenitzarà la festa interpretant diverses sardanes i es tornaran a fer els balls de l’Esparver, la Lloca i els Polls. En cas de pluja els actes es farien al local social dels Hostalets d'en Bas.
 

Cartell de l'aplec de Sant Quintí d'enguany.