Programació diumenge 10 setembre, Festes del Tura 2017

Tots els actes de la festa major d'Olot

Redacció NacióGarrotxa
22 d'agost del 2017
Actualitzat el 10 de setembre a les 8:57h
MATÍ DIUMENGE 10 DE SETEMBRE

A 2/4 de 8, a l'aparcament del supermercat Consum, concentració del concurs de pesca al riu Fluvià en el tram Olot-la Canya. El concurs començarà a les 8 i s’acabarà a les 12. Hi haurà premi per a tots els participants. Ho organitza: Foment de la Pesca Esportiva d’Olot.

A les 10, des de la plaça Clarà, sortida de la 63a Cursa Ciclista Festes del Tura. Arribada cap a la 1 del migdia al mateix lloc. Ho organitza: Club Ciclista Olot.

A les 12, a la plaça Major, ball dels nans, gegants i cavallets, acompanyats del cap de lligamosques i de la cobla La Principal d'Olot

TARDA DIUMENGE 10 DE SETEMBRE

A 2/4 de 5, al Firal, festa de l'aigua i l'escuma.

A les 5, a les fonts de Sant Roc, tornaboda amb audició de sardanes a càrrec de la cobla La Principal d'Olot. Hi haurà berenar per a tothom. Ho organitza: Flor de Fajol. Hi col·laboren: Coca-Cola i Matutano. En cas de pluja, l'acte es farà a l'Hospici. 

A les 5, al Firal, simultànies d'escacs amb el GM Javier Campos Moreno i el MC Sergi Vinardell Cruañas. Ho organitza: Club Escacs Olot

A les 5, a la Sala el Torín, exhibició de balls de saló

A 2/4 de 7, a la plaça Major, espectacle de Festa Major

A les 7, a l'espai Carica-Tura, espectacle Nàufrags

A 2/4 de 9, al Firal, interpretació de la sardana Adéu, vila d'Olot, a càrrec de la cobla La Principal d'Olot. En cas de pluja, l’acte es farà a l’Hospici. 

A les 9, a la plaça del Cinema Colón, sopar popular L'últim sopar. Ho organitza: Greda.
 

Els focs il·luminen el final de la festa major olotina. Foto: Martí Albesa


NIT DIUMENGE 10 DE SETEMBRE

A les 9, des del puig del Roser, espectacle pirotècnic a càrrec de la pirotècnia Estalella.

Després dels focs, cercavila dels gegants, nans, cavallets i cap de lligamosques acompanyats per la cobla La Principal d'Olot, des del Firal fins a la plaça Major.

A les 10, a la plaça Major, ball amb espelmes dels nans, gegants i cavallets acompanyats del cap de lligamosques i de la cobla La Principal d'Olot.  

Després del ball, cercavila de final de festa, amb la cobla La Principal d'Olot, fins al santuari del Tura, on es cantaran els goigs a la patrona de la ciutat.

Tot seguit, acompanyament fins a l'Hospici dels gegants, nans, cavallets i cap de lligamosques, amb la cobla La Principal d'Olot.

FI DE LES FESTES DEL TURA 2017
 

Programa d'actes FDT'17 Dimecres 6 de setembre

Programa d'actes FDT'17 Dijous 7 de setembre

Programa d'actes FDT'17 Divendres 8 de setembre

Programa d'actes FDT'17 Dissabte 9 de setembre

Arxivat a