Estelada 2014 pretén arribar arreu de la Garrotxa amb la seva campanya per a l’1-O

Organitzarà debats i col·loquis en diverses poblacions garrotxines i difondrà pòsters animant els ciutadans a anar a votar | Juntament amb Òmnium i ANC, presentaran una instància perquè Ajuntament d’Olot i Consell Comarcal els informin de l’operatiu pensat per al referèndum

Urnes del referèndum
Urnes del referèndum | Adrià Costa
16 d'agost del 2017
Actualitzat el 18 d'agost a les 15:34h
L’entitat sobiranista Estelada 2014 ja té a punt la campanya per al referèndum sobre la independència que se celebrarà l’1 d’octubre. Consisteix en l’organització de diversos debats i col·loquis a localitats garrotxines per acostar el context i l’anàlisi del plebiscit. L’entitat contactarà amb els ajuntaments petits de la comarca per organitzar aquests actes properament. Per altra banda, Estelada 2014 també difondrà cartells convidant la gent a votar el pròxim 1 d’octubre a través de les xarxes socials i penjant-ne al carrer.
 
Volen conèixer l’operatiu de l’1 d’octubre
 
Estelada 2014 demanarà a l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal que els informin sobre l’operatiu pensat per garantir l’1 d’octubre. Ho faran presentant una instància al consistori olotí demanant que es convoqui una reunió entre partits i entitats per a conèixer com es té pensat organitzar el plebiscit.